Zsuato autóalkatrész webáruház
Árajánlatkérés
Ügyfélszolgálat: +36-30-933-00-89

Az ENEOS Japán elsőszámú olaja, piacvezető olajipari vállalatának (JX NIPPON OIL) a terméke.

Kifejezetten japán autókra tesztelve!

Az ENEOS Japán elsőszámú olaja, piacvezető olajipari vállalatának (JX NIPPON OIL) a terméke.  Kiválóan képviseli az iparágban a világhírű japán műszaki tudást és kreativitást. A Nippon Oil Corporation és a hozzá tartozó leányvállalatok a kutatást, termelést, finomítást, forgalmazást és a marketing tevékenységeket is ellátják, a termékeik az olaj és a földgáz, valamint a kapcsolódó feldolgozott termékek. A finomítás és kereskedelem szegmens magában foglalja a benzin, kerozin, dízelolaj, nehéz üzemanyagok, petrolkémiai termékek, műanyagok, és más kapcsolódó termékek előállítását is. A kőolaj és a földgáz kutató és termelő részlege folyamatosan területeket vásárol, ahol megindítja kitermelést. A Nippon Oil Corporation vállalat neve elsősorban Japánban, Észak-Amerikában, Ázsiában és Európában ismert.

 

Eneos a Magyar Autó-Motorsportban

 

Ollé Sándor raliversenyző. 1995 óta folyamatos résztvevője a magyar ralibajnokságnak. 2009-ben az "A" csoport és a Szuper 1600-as kategória magyar bajnoka, mely címet 2012-ben ismét megszerzett. Suzuki S1600-as japán gyártású versenyautójával tökéletesen alkalmas a feladatra, hogy a japán motorolajjal megismertesse a rali szerető közönséget.

 

A motorolajok az autósportban tudják legjobban igazolni, hogy extrém helyzetekben, versenykörülmények közt is tartósan képesek ellátni feladatukat. Az ENEOS számára mindig fontos volt, hogy jelen legyen a különböző autósporttal kapcsolatos bajnokságokban. 2011-ben már a magyarországi gyorsasági autósport rendezvényein is feltűntek az ENEOS logói, a Diamond Racing Team versenyistálló pilótái az ENEOS olajok tartós strapabíró képességében bíznak. A Diamond Racing Team versenyautói Eneos Premium Ultra 0w20 olajjal teljesítették a versenyeket, minden esetben probléma nélkül!

 

Az AS Rallysport Enduro Team 2013-ban alakult azzal a céllal, hogy a Magyar Endurocross bajnokságban vegyen részt szervezett keretek közt 11 fővel.

  • Budapest, 1214 II.Rákóczi Ferenc út 192
    Nyitva tartás: H - P: 8.00 - 17.00
  • Tel.: +36-1-420-5772, +36-1-277-82-22